Nieuws

GroenLinks presenteert acht Dagelijks Bestuurders

Vandaag maakt GroenLinks bekend wie we voordragen als Dagelijks Bestuurders in de stadsdelen. GroenLinks levert acht bestuurders, twee in stadsdeel Centrum en in alle overige stadsdelen een. In Nieuw-West en West levert GroenLinks de voorzitter, de voorzitter van West is tevens de voorzitter der voorzitters. De bestuurders worden binnenkort door het nieuwe college benoemd.

Lees verder

Kom jij bij ons werken?

Bij de gemeenteraadsverkiezingen heeft GroenLinks een historische uitslag behaald: de fractie bestaat momenteel uit maar liefst tien raadsleden die zich inzetten voor een duurzaam, sociaal en tolerant Amsterdam. De fractie wordt ondersteund door het fractiebureau en is per z.s.m. op zoek naar een communicatiemedewerker en een fractiemedewerker.

Lees verder

Maidenspeech Nienke van Renssen

Op woensdag 16 mei 2018, vlak na geinstalleerd te zijn als raadslid, hield Nienke van Renssen haar maidenspeech in de gemeenteraad. Haar spreektekst kan je hieronder lezen.

Lees verder

Maidenspeech Lene Grooten

Op woensdag 16 mei 2018 hield Lene Grooten haar maidenspeech in de gemeenteraad. Na 4 jaar duo-raadslid te zijn geweest, mocht ze plaatsnemen achter het spreekgestoelte. Haar spreektekst kan je hieronder lezen.

Lees verder

Pagina's