Aflevering 4: Digna Poelman, Rosana Salden en Tirza de Fockert

In deze aflevering gaan Tirza, Rosana en Digna in gesprek over de oorzaken van schulden bij jongeren, wat de politiek moet doen om schulden te voorkomen, en bespreken ze manieren om jongeren te helpen die in de schulden zitten.

Aflevering 3: Jenneke van Pijpen en Andy Simpe

In deze aflevering praten Andy en Jenneke over cultuursensitieve zorg. Waarom is het belangrijk om aandacht te geven aan culturele aspecten van zorg? En hoe doe je dat? Wat voor impact heeft corona op de ongelijkheid in de stad? Hoe kunnen we de zorg duurzaam verbeteren in Amsterdam?

Aflevering 2: Imane Nadif en Taraq Hok-Ahin

In deze aflevering praten Taraq en Imane over ondernemerschap en kansengelijkheid. Ze zijn allebei bevlogen, ondernemend en opgegroeid in Amsterdam. Ieder op hun eigen manier doorbreken ze barrières en zetten ze zich in voor een inclusieve stad. 

Aflevering 1: Dorrit de Jong en Cody Hochstenbach

In deze aflevering praten Cody en Dorrit over ongelijkheid en wonen. Hoe komt het dat we in een wooncrisis zitten? Hoe belangrijk is het recht op huisvesting? Wat kunnen we doen? En wat is de rol van de wetenschap en de poltiek?

ABONNEER JE OP DE PODCAST "Amsterdam tegen Ongelijkheid"

Luister en abonneer je op de podcast via SpotifyApple Podcasts of je favoriete podcast-app. Vind je onze podcast leuk? Vertel je vrienden, familie en collega's over de podcast en laat een recentie achter. Alvast enorm bedankt!