De werkgroep diversiteit onderzoekt thema’s zoals antidiscriminatie, participatie, democratisering, gedeelde geschiedenis en onderwijs. Allemaal onderwerpen die belangrijk zijn voor de stad. Voor raadsleden zijn de werkgroepleden ook de oren en ogen in de stad, waar zij ideeën kunnen testen. De werkgroep volgt het nieuws op inclusie, praat met elkaar over onderwerpen die belangrijk zijn voor inclusie en leert van elkaar. De werkgroep organiseert bijeenkomsten, werkbezoeken en denkt mee over beleidsvoorstellen zodat ideeën worden omgezet in actie. 

Wil jij voor de Werkgroep contact onderhouden met de leden van de stadsdeelcommissies en het raadslid Diversiteit & Inclusie van GroenLinks Amsterdam? Breng je eigen talenten in! Lid zijn van een werkgroep is een leuke manier om kennis te maken met de partij en vrienden te maken, zonder dat iets moet! Je hoeft geen lid te zijn van GroenLinks. 

Groene achtergrond met twee handen die een rood hart omhoog houden

Word lid van de werkgroep Diversiteit en Inclusie!

Klik hier om te mailen naar diversiteit@groenlinksamsterdam.nl, dan nemen we snel contact met je op om kennis te maken! Ook voor vragen ben je welkom om te mailen