Jean-Aimé Musangamfura - Secretaris

Ik ben 28 jaar oud en woon In Amsterdam Noord. Ik werk voornamelijk als freelance consultant en ben daarnaast actief bij verschillende organisaties die zich inzetten voor het verbeteren van de rechtspositie van alleenstaande kinderen die naar Nederland komen. In mijn vrije tijd lees ik en experimenteer ik graag met nieuwe kookrecepten. Als nieuwe secretaris kijk ik er vooral naar uit om algemene ledenvergaderingen te organiseren.  

Noëlle de Dreu - Scouting & Diversiteit

Ik ben 41 jaar en sinds 3,5 jaar woonachtig in Amsterdam. Binnenkort verhuis ik naar een nieuwe woning in het mooie en bruisende Amsterdam Nieuw-West. Samen met Aisha Schol ben ik in oktober van dit jaar gestart in de functie van bestuurslid scouting & diversiteit bij het Federatiebestuur van GroenLinks Amsterdam. Ik kijk er enorm naar uit om samen met elkaar de schouders eronder te zetten voor meer diversiteit en inclusie. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in!

Aisha Schol - Scouting & Diversiteit

Ik ben 36 jaar, geboren en getogen in Amsterdam Oost, en van ’14 tot ’18 bestuurscommissielid geweest voor dat Stadsdeel. Ik zit in het bestuur om samen met mijn collega’s en de rest van de partij te werken aan diversiteit en inclusie. Zeker niet alle professionele omgevingen waar ik mij begeef vind ik deze diversiteit terug. Maar juist in de politiek is vertegenwoordiging zo belangrijk: verschillende meningen, en verschillende mensen.

Bram Joanknecht - Programma & inhoudelijk debat

Ik ben 30 jaar en woonachtig in het centrum. Debat is belangrijk voor een goed functionerende partij en daar wil ik graag aan bijdragen. Ik kijk er naar uit om hier samen met de leden vorm aan te geven!

 

Het federatiebestuur van GroenLinks Amsterdam werkt, vooral achter de schermen, aan een sterkere ledenvereniging en partij. Mocht je meer willen weten of suggesties en aanbevelingen hebben voor een van de bestuursleden, neem contact op via bestuur@groenlinksamsterdam.nl