GroenLinks grootste in Amsterdam: vrijwilligers bedankt!

Gisteren werden we in Amsterdam de grootste partij. Het harde werk van honderden vrijwilligers wordt zo beloond met een daverende verkiezingsoverwinning. We verviervoudigen bijna ons kiezersaantal en zijn de grootste in vier stadsdelen: Oost, West, Zuidoost en Centrum.

Dit is vooral te danken aan de honderden vrijwilligers die zich de afgelopen weken en maanden keihard hebben ingezet voor de campagne. Samen gingen we duizenden vrienden, huizen en straten af om mensen warm te maken voor een groener en linkser Amsterdam en Nederland. Wij lieten zien dat GroenLinks meer dan gewoon een partij is, maar een grote beweging die honderden mensen mobiliseert.

Ons werk is echter nog niet klaar. Rechtse politiek ligt nog altijd op de loer, ook in Amsterdam. Willen we de tweedeling in de stad een halt toe te roepen en echt kiezen voor een duurzaam Amsterdam dan moeten we er alles aan doen om dit resultaat volgend jaar tijdens de gemeenteraadsverkiezingen te herhalen. Voor nu: geniet van de overwinning en bedankt!