Amsterdamse gracht

Gemeenteraad bespreekt donderdag gevolgen coronacrisis voor Amsterdam

Elke dag werken we met allerlei organisaties en mensen in Amsterdam aan een groene en sociale stad. Dat blijven we doen, maar op dit moment heeft het coronavirus natuurlijk alle prioriteit. Tegelijkertijd is het juist in deze moeilijke tijd van groot belang dat het democratisch proces doorgaat.

In de commissie Algemene Zaken wordt daarom donderdagmiddag 19 maart vanaf 13:30 uur een aantal onderwerpen besproken die niet kunnen wachten. Kijk hier voor de actuele agenda.
Tijdens deze vergadering bespreken we ook de gevolgen van de coronacrisis voor Amsterdam. Fractievoorzitter Femke Roosma en raadslid Jenneke van Pijpen (woordvoerder zorg) zullen namens GroenLinks Amsterdam aanwezig zijn, zodat we vragen kunnen stellen aan het college en de zorgen van de Amsterdammers kunnen overbrengen.

Heb je vragen of opmerkingen die je met ons wil delen? We zijn te bereiken via vragen@groenlinksamsterdam.nl

Voor deze vergadering worden de richtlijnen van de overheid in acht genomen. De bijeenkomst is niet toegankelijk voor publiek of insprekers. Je kunt de vergadering online volgen.

Op de website Voorelkaarinamsterdam kun je zien wat je zelf kunt doen. Het Rode Kruis heeft een speciale hulplijn geopend voor mensen die hun verhaal kwijt willen of advies nodig hebben (+31 70 44 55 888).

Voor actuele informatie over het Coronavirus verwijzen we naar de site van het RIVM.