Bureau GroenLinks Amsterdam zoekt voor de periode september 2005 - maart 2006 een secretariaatsmedewerker voor 24 uur per week. Reageer voor 1 juni 2005.

Het Bureau GroenLinks Amsterdam houdt zich bezig met de inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van de Amsterdamse partij: de gemeenteraadsfractie, de federatie, de afdelingen en de stadsdeelfracties. Het Bureau telt vijf medewerkers.
In de drukke en dynamische tijd van de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen zijn we voor de periode van september 2005 t/m maart 2006 op zoek naar een:

secretariaatsmedewerker (m/v)

De volgende taken dienen, in overleg en afwisseling met de andere secretariaatsmedewerksters te worden vervuld:

• telefoon, post, e-mail: zelfstandig afhandelen of doorgeven.
• tekstverwerking, o.a. moties, notities e.d.
• eerste contact met ambtenaren, bezoekers, Amsterdammers, raadsleden, partijleden e.a.
• agendabeheer
• kleine organisatorische klussen
• overige secretariaatswerkzaamheden.

Van de nieuwe collega verwachten wij kennis van de gangbare pakketten als Word, Outlook en Excel. Enige ervaring, enthousiasme en deskundigheid op voornoemde taken zijn wel vereist.
De bedoeling is om de nieuwe secretariaatsmedewerker voor 24 uur per week aan te stellen en de werkdagen zullen woensdag t/m vrijdag zijn. Wij bieden een dynamische en informele – rookvrije – werkomgeving. Het Bureau GroenLinks Amsterdam is gevestigd in het Stadhuis, Amstel 1. Affiniteit met GroenLinkse politiek wordt zeer op prijs gesteld. Wij bieden een voorlopig contract, met eventueel een mogelijkheid tot verlening na maart 2006.
Het aanvangssalaris is conform de salarisregeling GroenLinks schaal 7.4, zo’n € 1.300,- bruto per maand bij 24 uur per week.

Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je bellen met Paulus de Wilt, directeur, of met Nicolette van der Meer, secretariaatsmedewerker en organisator, tel: 552 34 79.
Je sollicitatie per brief of per mail zien we met belangstelling tegemoet en graag vóór 1 juni 2005.
Je kunt deze sturen aan: Bureau GroenLinks Amsterdam, t.a.v. Paulus de Wilt, Amstel 1, kamer 2233, 1011 PN Amsterdam, of mailto:pwilt@raad.amsterdam.nl