Achter de schermen werkt het fractiebureau van GroenLinks Amsterdam aan een nog mooiere, groenere en socialere stad. We zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie om onze beweging en ons team te versterken. Kom een keer langs voor koffie, we zijn benieuwd wat jij ons te vertellen hebt! 💚

Vacatures

Helaas zijn er op dit moment geen beschikbare vacatures.

Ervaringen

Lees hieronder ervaringen van oud-stagiairs. Wie weet sta jij hier binnenkort ook tussen!

Ibrahim op pad in West met een GroenLinks jas aan, terwijl hij lachend de camera in kijkt

Ibrahim

"De stage Communicatiestrategie & Multimedia lopen bij GroenLinks Amsterdam is een ervaring die ik niet snel zal vergeten. Je staat midden in de Amsterdamse politiek, wat een geweldige ervaring is. Je werkt in een gezellig en hecht team dat altijd klaar staat om je te helpen en waar je veel van kan leren. De werkzaamheden zijn elke dag verschillend, waardoor je heel breed opgeleid wordt. Ik kwam in het communicatieteam terecht, waar ik mijn creativiteit de vrije loop mocht laten. Ook voelde het alsof ik echt bij het team hoorde, mijn feedback en mening werd altijd meegenomen in beslissingen."

Megan achter haar laptop aan het werk op het kantoor van GroenLinks

Megan

"De Politieke Stage was ontzettend inspirerend! Ik had nog nooit in de politiek gewerkt en vond het heel leuk en leerzaam. Ik mocht helpen bij het opstellen van initiatiefvoorstellen en moties, onderzoek doen over veel verschillende en interessante onderwerpen en er was veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit. In deze zes maanden heb ik veel geleerd en heb ik het gevoel echt iets te hebben bijgedragen aan het werk van de partij. Dit alles in een super gezellig en motiverend team!"