Thomas

Onze groene en linkse revolutie begint met een beweging van onderop. Als bestuurslid campagnes ga ik daaraan bouwen. De klimaatcrisis, toenemende ongelijkheid en onbetaalbare woningen vereisen een razendsnel antwoord. We kunnen niet langer wachten! Daarom ga ik als bestuurslid, met jullie, aan de slag met een permanente campagne. 

In eerdere activistische rollen bij Indivisible Berkeley en de SP heb ik veel ervaring opgedaan met permanente campagne en organiseren. Het betrekken van bewoners bij de onderwerpen die hun raken en gezamenlijk verbetering eisen. Zo bouwde ik in Berkeley aan een beweging die in enkele maanden met ruim 2.000 leden had. Samen dwongen we de gemeente hun racistische politiebeleid aan te passen en hun bankzaken bij een collectieve bank te doen. Enorme veranderingen gehaald dankzij een beweging van onderop.

Dat gaan we ook in Amsterdam proberen. Samen met de actieve GroenLinksers en mensen vanuit andere actiegroepen. Samen voor een groen en ook vooral links Amsterdam.

Ik ben op dit moment werkzaam bij de FNV en in mijn vrije tijd ben ik actief bij diverse maatschappelijke organisatie.