Wie nomineer jij voor een Groen Lintje?

Al jaren reikt GroenLinks Amsterdam Groene Lintjes uit aan duurzame initiatieven in Amsterdam. Recent zijn er weer veel nieuwe initiatieven bijgekomen. Een mooie aanleiding om deze in het zonnetje te zetten. De Groene Lintjes worden in dit najaar in drie nieuwe categorieën uitgereikt: Voedsel, Energie en Circulaire Economie. Weet je ook van zo’n initiatief of ben je trots op je eigen initiatief, dan kun je deze tot 15 oktober voordragen voor een lintje.

Het Groene Lintje staat symbool als blijk van waardering voor initiatieven die bijdragen aan een groen en duurzaam Amsterdam. Het lintje wordt uitgereikt door GroenLinks Amsterdam om te laten zien dat burgers, organisaties, en lokale bedrijven in de hoofdstad veel doen voor een groen en duurzaam Amsterdam.

Iedereen mag kandidaten aandragen. Dit kun je doen door voor 15 oktober een mailtje te sturen aan groenlinks@amsterdam.nl en aan te geven wie volgens jou in aanmerking komt voor het Groene Lintje, in welke categorie (Energie, Voedsel of Circulair), wat het initiatief inhoudt en de contactgegevens van jezelf en diegene die je wilt nomineren.

Uit de lijst met nominaties zal de jury een selectie maken. Vervolgens mag iedereen stemmen op één initiatief per categorie. De datum van de uitreiking wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt!