7. Zeeger Ernsting

Kandidaat-raadslid

"Ik wil dat GroenLinks de komende gemeenteraadsverkiezingen een doorbraak maakt. Want dat betekent dat we de komende jaren echt het verschil kunnen maken om Amsterdam radicaal groener, rechtvaardiger en vrijer te laten worden."

  • 45 jaar
  • Raadslid en huisvader

Amsterdam is voor mij een gezonde en groene stad. Een vrije en rechtvaardige stad, waar je jezelf kunt zijn, en waar je je kunt ontwikkelen. En een diverse stad waar verschillende mensen vlakbij elkaar wonen, werken, leren en spelen.

Na me de afgelopen jaren vol overtuiging te hebben ingezet voor deze idealen, wil ik graag ook een volgende periode in de gemeenteraad bijdragen aan onze opdracht. We zijn een radicaal én reëel alternatief voor de status quo en een stem op GroenLinks maakt dus ook echt verschil. Dat is onze belofte.

Met mij in de fractie krijgt GroenLinks een alleskunner in de raad, die idealen om weet te zetten in resultaat. Ik beheers de taal binnen en buiten de Stopera vloeiend, heb ervaring en bestuurlijk geheugen en veel ideeën en creativiteit om Amsterdam groener en rechtvaardiger te maken. En ik heb er veel zin in dat samen met een hele grote fractie te doen. Meer weten? Volg me op Twitter.