6. Deniz Karaman

Kandidaat-raadslid

"Het zou fantastisch zijn als een Deniz in de Gemeenteraad even vanzelfsprekend aanvoelt voor alle Amsterdammers als een Dennis in de Gemeenteraad."

  • 33 jaar
  • Projectleider Stichting Sexmatters

Het politieke debat in Amsterdam zal met de komst van enkele nieuwe partijen feller worden. Polderen is uit, polariseren is in. Daarom voel ik juist nu dat ik mij wil inzetten om van Amsterdam weer een échte inclusieve plek te maken waar geen ruimte is voor segregatie op welke grond dan ook. Als geboren biculturele Amsterdammer en met mijn diverse achtergrond in zowel de culturele sector, de zorg als het onderwijs ben ik op uiteenlopende gebieden inzetbaar.

Ik sta voor onze partij die duurzaamheid niet als commerciële trend ziet, maar er werk van maakt omdat zij erin gelooft. De partij die vercommercialisering van de stad tegengaat en die opkomt voor de voetgangers en fietsers. Ik ben trots op de boodschap die GroenLinks Amsterdam de laatste vier jaar heeft uitgedragen en ik zie mezelf als de belichaming hiervan: open en eerlijk, rechtvaardig en sociaal, empathisch én positief.