Een iPhone met daarop de tekst 'Online Stemmen'

Meld je nu aan

Om de link naar de uitzending van de ALV te ontvangen, willen we je vragen om je aan te melden. Als je gebruik wilt maken van je stemrecht tijdens de ledenraadpleging, moet je aanmelding 5 oktober 12:00 bij ons binnen zijn. Dus meld je snel aan ⤵️

Tijdens deze online uitzending vanuit Desmet Studio's hebben we een bomvol programma. Wat kun je verwachten?

  • Het werkplan voor de organisatie van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022;
  • Het verslag van de functioneringscommissie;
  • De verkiezing van nieuwe bestuursleden en afscheid van oude bestuursleden;
  • Een interview met leden van de actiecommissie diversiteit & inclusie;
  • En een korte verantwoording vanuit de gemeenteraadsfractie.

Na afloop vinden er stemmingen plaats over de deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen, de organisatie van het lijsttrekkersreferendum en vier bestuursleden. De stemmingen staan open tussen 6 oktober 20.00 uur en 8 oktober 12.00 uur. Gedurende deze tijd is ook de uitzending van de algemene ledenvergadering terug te kijken. Stemgerechtigde leden kunnen zich tot 5 oktober 12:00 via bovenstaand formulier aanmelden voor de stemming. De uitslag wordt op de website gepubliceerd en zal via de eerstvolgende nieuwsbrief aan de leden worden meegedeeld.

Roos en Janna

Amsterdamse campagneleiders stellen zich voor

Tijdens de ALV schetsen Roos en Janna, onze twee nieuwe campagneleiders voor de Tweede Kamerverkiezingen, hoe er de komende maanden campagne zal worden gevoerd. Online stellen ze zich alvast aan jullie voor.