de Stad van Morgen

'De Stad van Morgen’ zoekt Amsterdammers met ideeën om de stad eerlijker, socialer en inclusiever te maken.

We leven in een cruciale tijd. Grote problemen als groeiende ongelijkheid, klimaatverandering, armoede, eenzaamheid en uitsluiting hopen zich op. Steden zijn de plekken waar die problemen het meest zichtbaar en voelbaar zijn. Steden zijn ook de plek waar nu de nieuwe oplossingen worden gevonden. Praat er over mee tijdens de conferentie ‘De Stad van Morgen’ op 6 en 7 december.

Tijdens De Stad van Morgen maken we plannen over hoe we initiatieven, buurtgroepen, netwerken, coöperaties en experimenten, die de stad eerlijker en socialer maken, met elkaar kunnen verbinden. Over hoe Amsterdammers meer te zeggen krijgen over hun wijk en stad. Het programma is nog volop in ontwikkeling. Op 6 december ligt de nadruk op kennismaken, met elkaar en met de thema’s. De praktijk – wat kunnen we doen, nu en later? – komt op 7 december aan bod. Uiteraard met feest op de dansvloer!

Schrijf je zo snel mogelijk in via deze link: Ik ben erbij!

Heb je een idee en voorstel? Wil je de nieuwsbrief ontvangen om op de hoogte te blijven van het programma? Mail naar info [at] de99vanamsterdam.nl.

 

 

Locatie

K-buurt: Moskee Taibah, Buurthuis De Bonte Kraai, Ghanese Kerk in Garage Kempering
Amsterdam
Nederland